Over Fuzzbox

Over Fuzzbox

Tot 2015 was Fuzzbox vooral een online radio programma. In juli van dat jaar werd de boel begraven, maar inmiddels is Fuzzbox uit zijn as herrezen en springlevend. We gaan verder als een muziekblog. Inhoudelijk is er niet veel veranderd. Dat betekent vooral veel aandacht voor de underground gitaarrock in al zijn facetten met respect voor het verleden, maar zonder de actualiteit uit het oog te verliezen. Denk: Thee Oh Sees, The Velvet Underground, Dead Moon, The Men, Ty Segall, Dinosaur jr., The Kills, Parquet Courts, The Stooges, Mudhoney, Howler, Madensuyu, Sonic Youth en heel veel meer.

Anno 2017 ben je echter een hopeloos fossiel als je ook niet zo af en toe buiten je comfortzone stapt. Dat zal dus ook op regelmatige basis gebeuren.

Klik snel op de Nieuws link voor alle recente updates of ga rechtstreeks naar de specifieke onderwerpen op de site. Onder Reviews tref je de album recensies aan. De Fuzzy 15 is de lijst met de volgens Fuzzbox beste albums van het jaar op moment van publiceren. Deze lijst wordt maandelijks ge-update. Verder tref je live tips aan en kun je clips van de Fuzzy 15 beluisteren en zien in de Video rubriek.

Mocht je trouwens nog geïnteresseerd zijn in de oude radiouitzendingen dan vind je afleveringen 14 t/m 55 op Mixcloud.