Nieuw festival in de Effenaar: Fuzz Club

Fuzz Club festival

The Black Angels headlinen nieuw festival van Fuzz Club, Effenaar en Eindhoven Psych Lab

Fuzz Club Eindhoven 2018 vindt plaats op 24 en 25 augustus in de Effenaar te Eindhoven en biedt in navolging van Eindhoven Psych Lab een tweedaagse viering van spannende gitaarmuziek. Er spelen tientallen bands verdeeld over twee zalen.

The Black Angels die terugkeren naar de Europese kusten na het veelgeprezen ‘Death Song’-album van vorig jaar, headlinen deze eerste editie. Daarnaast komt garage-punker Ron Gallo en de ultieme pysch heads van Holy Wave. Uit de selectie van de Fuzz Club zelf, zullen Berlijnse post-punks The Underground Youth, The Cult Of Dom Keller, New Candys, het Eindhovense RMFTM, The Oscillation, 10 000 Russos en nog veel meer bands hun opwachting maken.

Dit zijn de bevestigde bands tot nog toe:

The Black Angels
The Underground Youth
Holy Wave
Ron Gallo
The Oscillation
New Candys
10 000 Russos
The Cult Of Dom Keller
Pretty Lightning
Spirit Valley
Desert Mountain Tribe
Sonic Jesus
RMFTM
Throw Down Bones
The Gluts
Helicon
JuJu
Tales Of Murder and Dust
Dead Vibrations
Medicine Boy
NONN

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*